Data Group -infokanava - 40 päätettä.

Data Group -infokanava on kookkaisiin näyttöihin ja telkkareihin perustuva internet-yhteyttä käyttävä informaatio- ja markkinointijärjestelmä, jolla tehostetaan jäsenliikkeissä tapahtuvaa mainontaa ja viestintää. Infonäyttöjärjestelmämme tarjoaa laajan näkyvyyden Data Group -toimipisteissä. Se toimii sekä asiakasviestinnässä, että henkilökunnan aktivoijana. Esitysmateriaaleina voidaan käyttää tuoteanimaatioita, videoita tai staattisia kuvia. Monikielisyys puolestaan mahdollistaa järjestelmän tehokkaan käytön myös maan ruotsinkielisillä alueilla.

Kampanjaesimerkkejä:


Data Group -infokanava on nykyaikaiseen tekniikkaan perustuva tapa toteuttaa myyntiviestit sekä tiedottaminen Data Group -liikkeiden asiakkaille ja samalla henkilökunnalle nopeasti, keskitetysti ja kustannustehokkaasti. 

Tavoitat infokanavalla vaivattomasti ja huomiota herättävästi koko maan (41 päätettä). Viesti välittyy infokanavan kautta yksittäiseen jäsenliikkeeseen noin 2500 - 3000 kertaa kuukaudessa. Koko maassa viesti näkyy kaikkiaan noin 120 000 kertaa kuukaudessa!

Esitettävä materiaali toteutetaan sekä suomenkielisenä, että ruotsinkielisenä.

Lisätietoja Data Group -infokanavasta osoitteesta: jarno.hamalainendatagroup.fi