Referenssejä

Alla muutamia toteuttamiamme sivustoja:

Naaran Kuljetushuolto
Naaran Kuljetushuolto


Mikkelin Toimistotarvike


Dr. Baumann kosmetiikka


Bussiyhtiö Bussi-Manninen


Antilop kenkäkauppa


Karhuline


 

Jaa sisältö

Web-sivustojen tuotanto

DG Mikkeli tarjoaa asiakkailleen selkeitä ja toimivia avaimet käteen sivustopaketteja. Kun tahdot yrityksesi näköiset, tyylikkäät ja helposti itse päivitettävät web-sivut joustavasti ja nopeasti, kysy tarjous!

1. Käytettävyys
Sivuston toteutuksessa huomioidaan mobiilikäytettävyys (responsiivisuus), eli sivuston ulkoasu mukautuu sivuston käyttäjän päätelaitteen kokoon.

2. Löydettävyys
Sivuston tuleva hakukonelöydettävyys huomioidaan toteutuksen tekniikassa ja hakukoneystävällisessä rakenteessa. Löydettävyyden A ja O on kuitenkin aina ajantasainen ja informatiivinen sisältö.

3. Näyttävyys
Tyylikäs ja ammattialan huomioiva ulkoasu luo sivustolla kävijälle mielikuvan yrityksen toiminnasta. Meistä on tärkeää kiinnittää huomiota sivuston ulkoasun toteutukseen ja toimivaan kokonaisuuteen.

4. Päivitettävyys
Tarpeen mukaan sivusto voidaan rakentaa julkaisujärjestelmän avulla. Tällöin sivuston sisältöä voi halutessaan päivittää itse. Tarvittaessa voit tilata sivuston ylläpitopalvelua myös meiltä.

Ylläpito

Websivusto tarvitsee aina itselleen kodin ja kodille osoitteen (www.yrityksennimi.fi). Toteuttamillemme sivustoille tarjoamme ”Avaimet käteen” webhotellipalvelua. Ajatus on, että se sisältää kaiken tarvittavan sivuston tekniseen perusylläpitoon (palvelintila, tietokanta, domain ylläpito, SSL-sertifikaatti, tarvittaessa WordPress päivitykset).

Perus SSL -sertifikaatti (https) sisältyy webhotellipalveluumme. Tämä tarkoittaa sitä, että liikenne käyttäjän ja sivuston välillä on salattu. Selaimen osoiterivillä näkyvissä vihreä lukko, joka ilmaisee sertifikaatin olevan käytössä. Esimerkiksi google arvottaa hakutuloksissaan korkeammalle suojattuja sivustoja.

Sähköpostilaatikot @omayrityksesi.fi

Sähköpostit liittyvät olennaisesti sivustolla käytettävään domainiin. Sähköpostilaatikoiksi suosittelemme O365 yrityssähköpostia. Sähköpostilaatikoiden käyttö ja tarpeet kartoitetaan tarjousvaiheessa.

Voit jättää meille viestiä alempana olevalla lomakkeella

Referenssejä

Alla muutamia toteuttamiamme sivustoja:

Naaran Kuljetushuolto
Naaran Kuljetushuolto


Mikkelin Toimistotarvike


Dr. Baumann kosmetiikka


Bussiyhtiö Bussi-Manninen


Antilop kenkäkauppa


Karhuline


 

Jaa sisältö