Voisitko hyötyä näistä pilvipalveluiden eduista?

1. Helpompi yhteistyö

Dokumenttien lähettelyn sijaan kaikki projektin jäsenet pääsevät muokkaamaan samoja asiakirjoja, jolloin ajantasainen tieto on jatkuvasti kaikkien saatavilla millä tahansa laitteella. Myyntiprosessin vaiheet tallentuvat sen edetessä ja johto voi seurata edistymistä reaaliajassa. Verkkotapaamiset voidaan järjestää tarvittaessa nopeasti. Kaikki työryhmän jäsenet tietävät aina, kuka tekee mitäkin.

2. Parempaa asiakaspalvelua

Milloin asiakkaaseen ollaan oltu yhteydessä? Mistä asiakas on kiinnostunut? Mistä asioista on sovittu? Järjestelmään on kerätty tietoa eri lähteistä, joista selviää mitä asiakas tarvitsee, ja tieto on myyntitiimin saatavilla paikasta riippumatta. Parempien työkalujen ja -tapojen ansiosta asiakastuntemus kasvaa ja hänelle pystytään tarjoamaan juuri niitä tuotteita ja palveluita joita hän tarvitsee. 

3. Uudet käyttäjät ja lisäpalvelut käyttöön helposti

Uusien tarpeiden ilmestyessä, lisää kapasiteettia, ominaisuuksia tai palveluita voidaan ottaa käyttöön nopeasti pienillä kustannuksilla. Tulevaisuuden tarpeisiin ei siis tarvitse investoida etukäteen, vaan tilanteisiin reagoidaan kun uusia tarpeita ilmenee. Palvelua voidaan myös supistaa hiljaisina aikoina. Osaava palvelun tarjoaja tekee muutokset nopeasti. Palveluiden joustavuudesta hyötyvät myös asiakkaat.

4. Kustannussäästöt

Vain käytetty palvelu maksaa. Asiantunteva toimittaja poimii parhaiten yrityksen tarpeita vastaavat palvelut, ja määrittelee ne käyttöä vastaavaksi. Palveluja on päällä vain kun niitä käytetään, esimerkiksi jokin palvelu voi olla tarvittaessa pois käytöstä viikonloppuisin. Lisenssi- ja ylläpitokustannukset ovat pienet tai olemattomat. Säästynyt aika ja resurssit voidaan käyttää tuottavaan työhön.

5. Vähemmän huolia

Sen sijaan että tiedot olisivat tallennettuna vain omalle työkoneelle, tiedot ovat aina automaattisesti varmistettuna turvallisessa paikassa. Suuri joukko ylläpitäjiä huolehtii tietoturvasta, laitteistojen ajantasaisuudesta ja ongelmanratkaisusta, palvelut täyttävät viranomaisvaatimukset. Vaativienkin ratkaisujen toimivuus on korkealla tasolla. 

 

Data Group 02.06.2017