Räätälöity tulostuksen hallintapalvelu rakentaa tulostuksestasi helpon, huolettoman ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Yrityksesi saa käyttöönsä kartoituksen jälkeen kustannustehokkaan ja tarpeisiisi mitoitetun laitekannan. Tarvikeostot, asennukset, ylläpito ja seuranta eivät enää kuormita työntekijöitäsi ja vie heidän työaikaansa. Maksat vain tulosteista, ennakoit kustannukset ja et sido pääomaa tulostuspalveluihin. Data Group huolehtii kaikesta muusta puolestasi.

Kartoituksessa selvitämme tulostustarpeesi, voit hyödyntää tulosteitasi monipuolisesti, sillä tarpeisiisi sopivalla tulostimella saat tarrat, flyerit, julisteet ja etiketit sekä muut markkinointimateriaalisi.

1. Automaattiset tarviketilaukset – ei varastointia.

2. Voit ennakoida tulostuskustannuksia.

3. Yrityksesi tarpeisiin sopiva laitekanta.

4. Maksat kustannuksista, et sido pääomaa.

Käytössäsi uusin langaton pilvipalveluita tukeva tekniikka. Erilaisia ratkaisuja on olemassa monenlaisiin tarpeisiin.

Neliväritarratulostimella valokuvatasoisia tarroja

Voit tehdä etikettejä, kylttejä, opasteita, pakkausmerkintöjä, nimi-, vierailija- ja onnittelukortteja, askarteluja ja personoituja lahjapakkauksia, merkitä tuotteita, kampanjoita ja alennuksia. Suunnittelet ja tulostat itse vain tarvitsemasi määrän tarroja, etkä joudu maksamaan suunnittelu- ja painotyöstä tai hukkatarroista.

Tarrat suunnitellaan Brother P-touch Editor -ohjelmalla ja siinä voi käyttää värejä, fontteja, logoja, kuvioita ja valokuvia. Älylaitteella tarroja voi suunnitella Color Label Editor -sovelluksella, joka on saatavana iOS ja Android-puhelimiin ja -tabletteihin.

Data Group 18.10.2018