Tutustu ja osta

 

Data Group on Dell Platinum -kumppani

 

 

Jaa sisältö

Luokassaan pienin ja tehokkain 13-tuumainen kannettava, Dell XPS 13, vahvistaa asemaansa markkinoiden tyylikkäimpänä premium-kannettavana, ja on nyt entistä parempi.

Dell XPS 13 7390 on maailman pienin 13,3" kannettava tietokone joka hämmästyttää niin premium-luokan materiaalivalinnoillaan kuin upealla ulkonäöllään.

Suorituskyvystä pitää huolen Intelin 10. sukupolven Comet Lake suoritinarkkitehtuuri joka tuo huimia harppauksia suorituskyvyssä virrankulutuksen kärsimättä. Kannettava on varustettu kahdella Thunderbolt 3 (USB-C) liitännällä ja sitä tukevan valinnaisen telakointiaseman avulla koneen voi yhdistää kätevästi kaikkiin työpisteen laitteisiin ja ladata samanaikaisesti, vain yhtä kaapelia käyttäen.

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia ratkaisuja yhteistyössä Dellin kanssa

Dell-yrityskannettavat on suunniteltu ammattikäyttäjien tarpeet huomioiden. Asiakkaamme arvostavat luotettavuutta, käytettävyyttä sekä yhdistettävyyttä toimistoon ja etätyöhön. Siksi me Data Groupissa suosittelemmekin usein sopivimmaksi ratkaisuksi Delliä.

Palvelupaketissa valitsemme tarpeisiisi sopivimmat laitteet ja it-ratkaisut ja varmistamme, että saat ne suoraan käyttöösi. Ylläpidämme ja kehitämme it-ratkaisua toimintasi mukaisesti. Lue lisää täältä.

Tutustu ja osta

 

Data Group on Dell Platinum -kumppani

 

 

Jaa sisältö