Jaa sisältö

Autamme sinua valitsemaan oikean HP-tulostimen yrityksellesi

Esittelemme helppokäyttöisiä tulostimia, jotka sopivat pk-yrityksille. HP:n energiatehokkaat tulostimet ovat nopeita ja lisäävät tuottavuutta. Voit valita monista tyylikkäistä ja innovatiivisista vaihtoehdoista sinulle sopivimman. HP Smart -sovellus tehostaa liikkuvaa työskentelyä ja tulostamista mobiililaitteista. Alkuperäisillä HP-musteilla ja -väriaineilla saat aiempaa enemmän sivuja tulostimestasi.

HP OfficeJet Pro -tuoteperhe

Väritulostin 1-5 käyttäjälle

Suorituskykyä pienessä pakkauksessa. Mustesuihkumonitoimilaite, joka tulostaa, kopioi ja skannaa. Nopea ammattitasoisen väritulostus, mobiiliyhteys ja värillinen kosketusnäyttö.

Lisätietoja

HP Color LaserJet Pro 200 -sarja

Värilasertulostin 1-5 käyttäjälle

Pienikokoinen ja laadukas lasertulostin. Nopea tulostus niin yksi- kuin kaksipuoleisena. Käyttäjäystävällinen näppäimistö, mobiiliyhteys ja hyvät tietoturvaratkaisut.

Lisätietoja

 

Miksi kannattaa valita alkuperäinen HP-muste tai -väriaine?

Edullinen ja laadukas

Alkuperäiset HP-värikasetit maksimoivat tulostimen suorituskyvyn. Ne ovat erittäin laadukkaita ja luotettavia. Niitä käyttämällä pienennät tulostuskustannuksiasi ja säästät aikaa.

Osoitettua luotettavuutta

Alkuperäiset HP-kasetit ovat 20 vuoden tuotekehitystyön tulosta. Niiden avulla vältät väriaineen vuotamisen ja sotkuiset tulosteet.

Kaunista jälkeä, vastuullisesti

Kasetit on suunniteltu ympäristöasiat huomioon ottaen. Ne on helppo kierrättää ja niistä syntyy vähemmän jätettä.

Lue lisää!

Tiesitkö, että saat jatketun 3 vuoden takuun valittuihin HP-tulostimiin?

Tutustu tarkemmin tästä.

Jaa sisältö