Jaa sisältö

Tiedote 11.10.2017

Data Group Mikkelin kivijalkaliike poistuu katukuvasta, toiminta jatkuu ennallaan yritysasiakkaiden parissa


Microstore -nimellä aiemmin tunnettu Data Group Mikkeli on toiminut Maaherrankadulla Mikkelissä 90-luvun alkupuolelta asti. Kivijalkaliike poistuu katukuvasta lokakuun 2017 loppuun mennessä. Päätös luopua myymälästä on ollut pitkän harkinnan tulos. Uusi aika vaatii rohkeita päätöksiä ja uudistumista.

Toimintaympäristö tietotekniikan parissa on yrityksen alkuajoista tähän hetkeen muuttunut merkittävästi. IT-laitteiden kuluttajakauppa on siirtynyt alan asiantuntijaliikkeistä marketteihin ja kodinkoneliikkeisiin. ”Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme asteittain siirtyneet kuluttajamyynnistä palvelemaan pienyrittäjiä” sanoo Data Group Mikkelin yrittäjä Rami Riutta. ”Meillä on yritysasiakkaita ympäri Suomea. Nykytekniikka ja toimintatavat mahdollistavat sen, että välimatkoilla ei ole samanlaista merkitystä kuin aiemmin.”

Data Group Mikkeli ei tarjoa enää pelkästään tietokoneita ja it-tarvikkeita, vaan yrittäjille suunnattua apua ja palvelua. ”Meillä on aito halu ymmärtää yrittäjän päivittäisiä tietoteknisiä haasteita ja miettiä ratkaisuja niihin. Kun otamme vastuun yrityksen laitteista, ohjelmista, tietoturvasta ja kaikesta mitä tänä päivänä it-asioihin kuuluu, voi asiakas keskittyä omaan tekemiseensä. Tänä päivänä pienyrittäjätkin ymmärtävät ulkoistuksen hyödyt”, toteaa Riutta.

Data Group Mikkeli työllistää neljä henkilöä. Sopivan pieni koko tuo joustavuutta toimintaan ja tarpeen mukaan käytössä on Data Group -ketjun 350 ammattilaista. Yhteistyö onkin viikoittaista – laajasta osaajajoukosta löytyy apua ja ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Monimutkaistuvassa it-maailmassa tarve henkilökohtaiselle palvelulle ja ratkaisuille on keskeisessä asemassa. Menemällä yrittäjän luo ja tarjoamalla sopivimpia työkaluja pienyrittäjän arkeen Data Group Mikkeli pystyy tarjoamaan sellaista mitä ei marketeista saa.

Data Group Mikkeli / Microstore Mikkeli Ky
015 7600 500
infodgmikkeli.fi

Yrittäjä:
Rami Riutta
ramidgmikkeli.fi
044 526 1769

Jaa sisältö